Autor: Martin Karolin, Smarten Logisticsi mentorite juhi kohusetäitja • 4. detsember 2023

Mentor vastutab laologistika efektiivsuse eest

Smarten Logistics on võtnud eesmärgiks saada parima sisseelamisprogrammiga ettevõtteks. Samuti leitakse rakendust võimekatele praktikantidele.
Smarten Logisticsi praktikatudeng Martin Karolin elas sisse nii kiiresti, et oli peagi mentorite juht ja arendas ettevõttes välja mentorluse programmi.
Foto: Erik Riikoja

Praktikale tulnud tudeng Martin Karolin elas sisse ekstrakiiresti ja sai laologistika efektiivsuse eest vastutavate mentorite juhi kohusetäitjaks. Tema üks juhtmõtteid on, et hakkame täna pihta ja lihvime töö käigus käsil olevat tegevust. Järgnevalt kirjeldab ta teekonda praktikandist mentorite juhiks, ja jagab soovitusi teistelegi mentoritele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456