Autor: Tööstusuudised.ee • 15. detsember 2023

Tehase juhtide palgaraport | Keskmine palk tõusis III kvartalis 4,1%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel tööstussektori tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta III kvartalis maakondade lõikes. Andmetest on näha, et palgatõus on pidurdumas.
Kõrgeim palk on endiselt Pärnumaa tehasejuhtidel.
Foto: Pixabay

Suurimat keskmist palka teenivad Pärnumaa tehasejuhid, kelle keskmine brutopalk ulatub pea 4200 euroni, selgub palgaandmetest selgub. Lisaks on välja toodud tehase juhtide mediaan- ja keskmised palgad Harju maakonnas, Ida-Viru maakonnas ja Tartu maakonnas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456