Autor: Harro Puusild • 12. detsember 2023

Tööstussektori palgaraport | 10 ametirühma palgad 2023. aasta 3. kvartalis

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse palgad 2023. aasta 3. kvartalis. Vaatleme kokku 10 tööstusega seotud ametirühma palkasid ja võrdleme palkade liikumist alates 2022. aasta kolmandast kvartalist kuni käesoleva aasta kolmanda kvartalini.
Töötleva tööstuse juhtide keskmine brutotöötasu oli 2023. aasta 3. kvartalis 2820 eurot.
Foto: Pixabay

Loost saad teada, millised olid töötleva tööstuse juhtide, metallitöötluspinkide seadistajate ja operaatorite, elektri- ja elektroonikaseadmete koostajate, mehaaniliste seadmete koostajate, teadus- ja arendusjuhtide, tööstus- ja tootmisinseneride, puidutöötluspinkide seadistajate ja operaatorite, toiduainete jms toodete masinate operaatorite, töötleva tööstuse töödejuhatajate ning mujal liigitamata töötleva tööstuse lihttööliste mediaan- ja keskmised palgad eri maakondade lõikes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456