Autor: Personaliuudised.ee • 20. detsember 2023

Balti tippjuhtide palgad on tänavu jõudsalt kasvanud

Eestis kasvasid organisatsioonide juhatuse liikmete põhipalgad sel aastal 11,7%, mida on mullusest pea kaks korda enam, selgub Figure Baltic Advisory tippjuhtide palgauuringust.
Juhtidele makstav palk on kasvanud.
Foto: Liis Treimann

Eesti palgakasv oli võrreldes teiste Balti riikidega aga isegi veidi tagasihoidlikum – Lätis kasvas tippjuhtide kuine põhipalk võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 12,6% ja Leedus 12,5%. Analüüsides vaid juhatuse esimeeste igakuist põhipalka, näeme suurimat tõusu Leedus (13,6%), järgnevad Läti (9,2%) ja alles kolmandana Eesti (8,8%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456