Autor: Helen Roots • 22. jaanuar 2024

Rahvusvahelise TOP-tööandja tiitli pälvisid nii Eesti telekomi- kui kaubandusettevõte

Top Employers Institute kuulutas taas välja aasta parimad tööandjad ja mõlemad tunnustuse teeninud Eesti ettevõtted tõid tiitli koju juba teist korda.
Mõlemat tiitlivõitjat tunnustati juba teist aastat järjest!
Foto: Pexels

Top Employer Institute hindab programmis osalevaid ettevõtteid personalivaldkonna parimate praktikate küsimustiku tulemuste põhjal. See uuring hõlmab kuut personalisuunda, mis omakorda koosnevad 20 teemast, mille hulka kuuluvad muu hulgas töökeskkond, värbamisstrateegiad, karjäärivõimalused, ettevõtte sotsiaalne vastutus, mitmekesisus, võrdne kohtlemine ja kaasamine, heaolu ja palju muud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456