Autor: Personaliuudised.ee • 21. veebruar 2024

Idusektori töötajate palk ületas Eesti keskmise üle kahe korra

Statistikaameti ja Startup Estonia andmetel töötas Eesti idufirmades ja kasvuettevõtetes mullu vähemalt ühe päeva ligi 20 tuhat inimest, kelle keskmine brutopalk ulatus üle 4 tuhande euro, ületades Eesti keskmist enam kui kaks korda.
Startup Estonia juht Eve Peeterson.
Foto: Startup Estonia

Suurimat keskmist brutokuupalka teenivad Eesti idusektori ettevõtetes 41–50aastased töötajad, kelle keskmine töötasu oli 2023. aasta lõpu seisuga 5134 eurot kuus ning välismaalastest tippspetsialistid, kelle teenistus ulatus keskmiselt 4827 euroni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456