Autor: Marika Raiski, Elisa suhtekorraldusjuht • 24. aprill 2024

Juhi julgus istuda „kuumal toolil“

Üks sisekommunikatsiooni nurgakive tänases moodsas juhtimiskeskkonnas on see, et tippjuht on oma inimestele avatud ja kättesaadav. Ust ei saa sulgeda pelgalt sellepärast, et „mul on vaja firmat juhtida“, või peita end vabanduse taha, et kõik on ju niikuinii kaugtööl. Ammugi ei saa vältida dialoogi, kartes ebamugavaid küsimusi.
Elisa kommunikatsioonijuht Marika Raiski jagab seekord kogemust juhtimise vallast.
Foto: Jake Farra

Tänapäeva tippjuht pole enam direktor, kes istub kuskil kõrgel klaaskupli all või keda töötajad näevad ja kuulevad korra poole aasta jooksul suvepäevadel või jõulupeol. Ta peab olema inimeste lähedal, olenemata sellest, kas töötatakse koos kontoris või tehakse enamjaolt kaugtööd. Mõistetavalt on tippjuhtide kalender väljakutseline, kuid regulaarsed kommunikatsioonirutiinid töötajatega on olulisel kohal. Mida suurem on organisatsioon, seda keerulisem on jõuda iga töötajani personaalselt. Millised on hübriidtööajastul tippjuhi suhtluskanalid oma töötajatega ja mida silmas pidada?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456