Autor: Kai Saard • 18. juuni 2024

Milline näeb välja Eesti parima juhi Ivo Suursoo tööpäev?

Kuidas Eesti parimad juhid siis päriselt juhivad, kuidas töötavad, mida loevad ja kellega suhtlevad? PARE tegevjuht Kai Saard käis luurel!
PARE tegevjuht Kai Saard töövarjutamas 2024. aasta parimat juhti Ivo Suursood
Foto: Kai Saard

Kuna PARE suur missioon on edendada Eesti juhtimiskvaliteeti, on see ka minul PARE tegevjuhi, juhtimiskvaliteedi töörühma liikme ja konkursi „Parim juht” ühe žüriiliikmena mõistagi südameasjaks saanud. Sain aru, et parim viis, kuidas asjast pilt ette saada, on lihtsalt veeta üks päev koos tippjuhiga. Alustasin 2024. aasta parimast juhist Ivo Suursoost, kes on OIXIO grupi juhatuse esimees ja kellega veetsin koos terve 13. juuni tööpäeva.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456