Autorid: Helo Tamme, Maarit Vabrit-Raadla • 16. august 2021

Kaugtööd puudutavad regulatsioonid on ajale jalgu jäänud ja vajavad tulevikutöö vaates ajakohastamist

Viimase paari kuu jooksul ehk kevadel ja suvel 2021 kaasasime Eesti personalitöötajate kogukondades inimesi osalema kaugtööga seotud aruteludes. Vajaduse aruteluks andis ikka seesama koroonapandeemia – kaugtöö globaalne eestvedaja, mis enamiku meist 2020. aasta märtsis kodukontoritesse tööle saatis.
Vasakul Helo Tamme, Eesti personalijuhtide grupi looja ja eestvedaja LinkedInis; paremal Maarit Vabrit-Raadla, Personalijuhi grupi looja ja eestvedaja Facebookis

Kui esimeste kuude jooksul saime eriolukorda silmas pidades osa seaduse nõuete puhul olla paindlikud, siis pikaajalises vaates nii jätkata ei saa. Ega ole see ka mõistlik. Seetõttu vajame uuendusi, mis vastaksid tegelikele praeguse töökorralduse vajadustele ja arvestaks tulevikusuundi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456