Autor: Fred-Erik Piirmaa • 27. detsember 2021

3 suuremat värbamistrendi 2022. aastal

Idusektoris on kõige olulisemaks kujunemas mitte oskustepõhine värbamine, vaid persooni ühtivus ettevõtte kultuuri ning kolleegidega, kirjutab värbamisidu VideoCV turundusjuht Fred-Erik Piirmaa. Milliseid värbamistrende on aga 2022. aastaks oodata?
VideoCV tiim

Eesti idufirmade kasv on olnud sel aastal märkimisväärne. Investeeringud ning investorite usaldus Eesti idufirmade võimekusse on kindlasti andnud asutajatele ja meeskondadele lisatõuke liikuda välismaa turgudele, kus opereerida ning konkureerida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456