Autor: Katrin Roosileht, psühholoog, koolitaja, superviisor • 25. jaanuar 2022

Neli soovitust tööpingetega toimetulekuks

Konfliktsed töösuhted röövivad inimestelt tohutult energiat. Pole harvad juhtumid, kus ebameeldivate suhete tõttu on töömotivatsioon täiesti kadunud. Enne töölt lahkumist tasub siiski vaadata, mida saab teha, et olukorda paremuse suunas juhtida.
Katrin Roosileht, psühholoog, koolitaja, superviisor.

Negatiivsetesse mõtetesse lõksu jäädes võib lõpuks ainsa väljapääsuna tunduda uue töö otsimine. Kui loota, et kliendid, kolleegid ja ülemused märkavad, mõistavad ja muutuvad, siis võibki ootama jääda. Alati saab ise midagi muuta. Töökohavahetuski ei pruugi muutusi tuua, sest käitumismustrid korduvad kõikjal, ka järgmises ametis. Inimene lihtsalt on sotsiaalne olend. Lahkuda saab alati, aga enne tasub käised üles käärida ja püüda ise olla muutus, mida soovitakse näha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456