Autor: Kai Saard • 13. aprill 2023

Mida ootavad Eesti personalijuhid uuelt valitsuselt?

Koalitsioonileping on värskelt loodud, uued ministrid paigas ja õige pea saab Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatide ja Eesti 200 loodud valitsus Kaja Kallase eestvedamisel tegutsema asuda. Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE tegevjuht Kai Saard võttis kokku, millised on Eesti personalijuhtide ootused uuele valitsusele.
Personalijuhid ülevalt vasakult: Ingrid Viinapuu (Telia), Katri Jürine (Thermory) ja Eveli Punnison (transpordiamet); alumisel real vasakult Aet Urvast (Vanalinna Ehitus), Kerstin Jaani (Coop) ja Helina Peet (Ellex Raidla).

Uuelt valitsuselt oodatakse ennekõike mõistlikkust, avatud mõtteviisi, kuulamisoskust ning valmisolekut aruteludeks. „Samuti julgust tegeleda teemadega, mis on vajalikud, et riik saaks olla kestlik ning sealhulgas teha vajadusel ka mittepopulaarseid otsuseid. Riik ei tohiks olla vaid üks 4-aastane valitsustsükkel, mis täielikult pea peale pööratakse iga uue valitsustsükli alguses, vaid me peaksime riigina ja rahvana suutma vaadata tulevikku,“ ütles teiste seas Ellex Raidla personalijuht Helina Peet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456