• 05.02.19, 06:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Viking Line koondab

Tallinki konkurent Viking Line teatas, et alustab koondamiseks läbirääkimisi, koondamised puudutavad ka Eestit, kirjutab Helsingin Sanomat.
Viking Line.
  • Viking Line. Foto: Eiko Kink
Kõne all on kõige enam 25 töökohta. Viking Line põhjendab koondamise vajalikkust muu hulgas veebimüügi kasvuga.
Läbirääkimise all on kõik maismaa töökohad Soomes, Ahvenamaal, Rootsis, Eestis ja Saksamaal, kus on ametis kokku 635 inimest. Laevu läbirääkimised ei puuduta.
Ettevõte tahab teatud maismaategevusi ümber korraldada seoses veebi kaubanduse kasvu, korraldusprotsesside automatiseerimise ja digitaliseerimisega.
Veeb on praegu Viking Line’i kõige olulisem müügikanal, sealtkaudu ostetakse 70 protsenti piletitest.
* Artikkel on ilmunud Äripäevas.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 17:11
Kuidas saada kaks ühes – tegus seminar ja meeldejääv loodusmatk?
Sobiva seminariruumi leidmine, mis oleks pealinnast piisavalt kaugel, et pakkuda rahu, kuid samas varustatud kõigi vajalike tehniliste lahendustega, on keeruline leida. Veelgi keerulisemaks läheb paiga leidmine siis, kui peale seminari oleks soov ka mõnus matk korraldada, jalgrattaga sõita või lihtsalt maitsvat toitu nautida. Ent selline koht on olemas – Aegviidu Tervisedepoo just seda kõike pakub.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele