Autor: Heli Künnapas • 5. juuli 2024

USA töötajate palgatõus aelgustus

Ameerika töötajate palgatõus on pandeemiajärgse taasavamise ajal saavutatud kõrgetelt tasemetelt jätkuvalt langenud. Palgakasv läheneb juunis kolme aasta madalaimale tasemele, vahendas Yahoo Finance.
USA palgakasv lähenes juunis kolme aasta madalaimale tasemele.
Foto: GettyImages/AFP/Scanpix

See kehtib sama töökohaga inimeste kohta kui ka nende kohta, kes leiavad uue töökoha. Sel nädalal avaldatud uute andmete kohaselt kasvas samale töökohale jäänud töötajate aastane palgatõus juunis kõige aeglasemalt viimase ligi kolme aasta jooksul. Töökoha vahetajate jaoks langes iga-aastane palgatõus kolmandat kuud järjest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456