Autor: Helen Roots • 28. november 2023

Playtechi pilk siseringi: kuidas hoida stabiilsust muutuval IT-tööturul?

Karis Reilent on Eesti ühe vanima IT-ettevõtte HR-direktor ja intervjuus Personaliuudistele tõmbab ta kardina eest IT-ettevõtete tagatoal – juttu tuleb nii konkurentsist, koondamislainetest, multikultuursusest kui paljust muust.
Endise karjäärinõustajana julgustab Karis Reilent väiksemaid <em >startup</em>'e mitte välistama – oluline on hea klapp ettevõtte meeskonna ja väärtustega ning loomulikult tööülesanded, mis pakuvad arengut ja panevad silmad särama.
Foto: Playtech

Missugusena näete olukorda tänasel IT-valdkonna tööturul, missugune on nõudluse ja pakkumise suhe?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456