Autorid: SISUTURUNDUS, Saku Mõis • 13. mai 2024

Saku Mõis – väärikas sündmuspaik Tallinna külje all

Harjumaal, Tallinna kesklinnast vaid pooletunnise sõidu kaugusel asub Saku Mõis. Väärikas hoone ja kõrgete lagedega ruumid loovad ideaalsed tingimused erilise sündmuse korraldamiseks. Saku Mõisa teisel korrusel asuvad 12 omanäolist numbrituba ning hoones saab nautida ka ÕlleSpa ainulaadset kogemust.

Töine koosviibimine ajaloolises mõisamiljöös

Saku mõisahoone kuulub Eesti klassitsistliku arhitektuuri tippude hulka. Hoone ehitati aastal 1820 ning arvatakse, et kavandajaks oli tolle ajastu üks kuulsamaid arhitekte – Carlo Rossi. Saku mõis on oma rikkaliku dekoori, suursuguse ballisaali ning 19. sajandist pärinevate laemaalingutega Eesti mõisate hulgas eriline pärl.

Looduskaunis koht ja väärika ajalooga mõisamiljöö loovad erilise atmosfääri ja inspireeriva õhkkonna seminaride, konverentside ja ürituste korraldamiseks. Lisaks ruumide rentimisele on võimalik tellida ka kohvipause ja lõuna-õhtusööke mõisa restoranist.

Alates 2003. aastast on Saku Mõis toimiv seminari- ja puhkekeskusena. Mõisas korraldatakse kontserte ja etendusi ning renditakse ruume nii era-kui äriklientidele erinevate sündmuste läbiviimiseks ning tähistamiseks. Keskmiselt toimub mõisas ca 150 üritust aastas – sh pulmapeod, seminarid, jõulupeod, kontserdid ja etendused, filmivõtted, muusikavideod jms.

Foto: Maksim Toome

Erilised ruumid erinevateks sündmusteks

Mõisas asuvad kaks peosaali – Ballisaal ja Palmisaal, kaks salongi – Konjaki ja Härraste Salong, seminariruum eesruumiga, Mõisaköök, 12 erineva sisekujundusega mahukat numbrituba ning ÕlleSPA koos saunade ja erinevate protseduuridega.

Võta meiega ühendust ja loome koos ideaalsed tingimused töiseks päevaks või meeldejäävaks õhtuks!

Kontakt:

Saku Mõis

Juubelitammede tee 4, Saku 75501 Harjumaa

E-post: [email protected]

Telefon: +372 522 3977

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456