Autor: Äripäev • 19. detsember 2019

Lahja idee renditöötaja maksustamiseks

Eurod.
Foto: Liis Treimann
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuli juttu mitmest rahandusministeeriumi ette valmistatud seadusemuudatusest renditööjõult paremaks maksude kogumiseks.

Milline võib olla selle plaani mõju välistööjõudu kasutavatele Eesti ettevõtetele ning millega tasub seadusloojal kindlasti muudatusi tehes arvestada, sellest rääkisime advokaadibüroo Triniti vandeadvokaadi Ramil Pärdiga.

Kuula intervjuud Ramil Pärdiga siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456