Autor: Kai Saard • 12. märts 2020

Kuidas edukalt oma harjumusi muuta?

Menüü tervislikumaks muutmine on tihti soov, mida ei õnnestu ellu viia.
Foto: Andriy Popov, Panthermedia/Scanpix
Kuidas võita edasilükkamist, võtta vastutus ja hakata oma harjumusi muutma, neile küsimustele otsime vastust seekordses Äripäeva raadio saates „Juhtimislabor”.
Saates uurime, miks me asju pidevalt edasi lükkame ja alles viimasel hetkel tegutsema hakkame. Samuti tuleb juttu sellest, kas rööpräheldes saab muudatusi ellu viia ja mida teha siis, kui oled uue harjumuse juurutamise keskel, aga tahaks veidi järele anda.

Stuudios on psühholoogiadoktor ja koolitaja Eva-Maria Kangro ja saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet SIIT.

Hea teada!

Juhtimisnõustaja Eva-Maria Kangro astub üles Juhtimislaboris, mis toimub 27. mail!

Võit edasilükkamise ees

Olgu tegemist tervise, suhete, tööelu või muuga – harjumused on visad. Seda isegi siis, kui muudatus või kohene asjade käsile võtmine tõotab mugavamat ja ladusamat minekut. Mis inimese peas õigupoolest toimub ja kuidas tõketest kavalalt üle saada? Tundes edasilükkamise psühholoogilist mehhanismi, on võimalik ka oma käitumist meeldivalt ja tulemuslikult juhtida. Eva-Maria jagab teaduspõhiseid nippe, mille abil muudatuste elluviimist hõlbustada ja agadest pääseda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456