Autor: Kai Saard • 27. jaanuar 2021

Töötukassa panustab töötajate oskuste arendamisele 48 miljonit

„Töö ja palkˮ on sel korral digioskuste lainel. Nimelt uuendas töötukassa sellest aastast tööandjatele pakutavat koolitustoetust, mis katab ka töötajate digioskuste arendamise koolitused. Saates räägimegi asjatundjatega sellest, mida koolitustoetus endast täpsemalt kujutab ja millistel tingimustel seda taotleda saab. Oma ettevõtte kogemust töötajate digioskuste arendamisel jagab ka ABB ekspert.
Vasakul Karin Andre, ekraanil vasakul Kai Miller, paremal üleval Kadri Kruusaauk, all Riina Kurg
Foto: Karin Andre

Külas on töötukassa koolitustoetuse teenusejuht Riina Kurg ja oskuste arendamise osakonnajuhataja Karin Andre ning ABB Balti riikide koolituspartner Kadri Kruusaauk.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456