Autor: Rivo Sarapik • 29. aprill 2021

Mart Mägi: personalijuht on nagu paavst, juht sõdalane Spartacus

Kui personalijuht on organisatsioonis kui paavst, kes kuulutab usku ja väärtuseid, siis juht on kui sõdalane Spartacus, kirjeldas Äripäeva raadiosaates „Juhi jutud” statistikaameti juht Mart Mägi. Veel tuli saates juttu sellest, kuidas ta alustab uues ametis Eesti Posti juhina.
Mart Mägi juhtis statistikaametit neli aastat. Mais liigub ta juhtima Eesti Posti.
Foto: Andras Kralla

Lisaks rääkisime sellest, kuidas Mart Mägi on intensiivne juht ning mis on selle tugevused ja ohukohad, miks ta ei usu töö ja eraelu tasakaalu, mis muutub tema kui juhi jaoks, kui maikuust kasvab tema meeskond Eesti Posti liikudes mitmekordseks, ja paljust muust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456