Autor: Anete Hela Pulk • 22. detsember 2021

Kriis näitas kätte juhtimiskultuuri paranduskohad

Kriisiaja väljakutsete tõttu on ettevõtted aina enam võtnud fookusesse juhtimiskultuuri, selgus saatest „Lavajutud”.
Vestlusringis osalesid (vasakult) moderaator Sirli Spelman, Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi, Alexela personalijuht Katrin Püks ja Kaubamaja teenindus- ja personalidirektori Piret Mårtensson.
Foto: Raul Mee

Alexela personalijuhi Katrin Püksi sõnul on juhtidel info edastamisel suur roll. Ettevõttes on nad tema sõnul algatanud ka struktuurimuudatusi. Eesmärk on enam juhtida inim- ja väärtuspõhiselt. Tema sõnul jõuab juht rohkem inimestega tegeleda, kui on vähem alluvaid. Ühtlasi tõi ta välja, et ka uuringud on näidanud, et üks peamistest töötaja lahkumise põhjustest on juht.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456