Autor: Rivo Sarapik • 24. november 2021

Läbipõlemine aitas tippjuhil keskendumisest supervõime teha

Välisministeeriumi personaliosakonna direktor Maria Kütt ütleb, et osad juhid on juhid, osad pooljuhid ja osad takistid. Saates selgitab ta, millise juhtimise käekirja poole ta ise püüdleb
Foto: Liis Treimann
Mõjukaim personalijuht 2020, välisministeeriumi personaliosakonna direktor Maria Kütt räägib värskes Äripäeva Raadio saates „Juhi jutud”, kuidas heade enesejuhtimise ja keskendumisoskuste tarvis tuleb paar korda läbi põleda.

„Inimesed õpivad ikkagi rohkem sellistest ebaõnnestumistest ja üleelamistest kui suurest rõõmust või õnnetundest. Kui on vaja valida, mis on päriselt-päriselt oluline ja mida kindlasti tahad teha, siis muutub keskendumine ka lihtsamaks,” selgitab ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456