Autor: Janno Riispapp • 7. juuni 2022

Eesti enim teeniv ametnik oma tasu ei häbene

Transpordiameti juht Kaido Padar käis külas Äripäeva raadio saates "Kuum tool".
Foto: LIIS TREIMANN
Enim teenivate riigiametnike edetabelit juhtiva transpordiameti juht Kaido Padar rääkis Äripäeva raadio saates "Kuum tool", et tasuga kaasnev tähelepanu on tippjuhile häiriv. "Ma olen ka inimene," selgitas ta. Samas ütles ta, et ei häbene oma tasu ja kõrget palka küsides teeb ka palju tööd.

Eelmisel aastal oli Padari keskmine kuutasu enam kui 8400 eurot ja tema aastatulu ületas näiteks peaminister Kaja Kallase oma peaaegu 26 000 euro võrra. Kui pikad on tema tööpäevad, mis mõtteid tähelepanu talle pähe on toonud ja kuidas ta transpordiametit juhib ning väga eriilmelist valdkonda ohjab, sellest kuuleb pikemalt intervjuust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456