Autor: Anete Hela Pulk • 15. detsember 2022

Krister Haava näpunäiteid, mida IT-alast kaugtööd tehes vältida

Kui IT-firma Toggl 2014. aastal kaugtööga alustas, siis ei kasutanud ettevõtted veel suures mahus niisugust töötegemise vormi. Toona sai IT-firma kiiresti ka oma õppetunnid, selgus saatest „Lavajutud“.
IT-firma Toggl kaasasutaja Krister Haav
Foto: Raul Mee

IT-firma Toggl kaasasutaja Krister Haav tõi näite koosolekute pidamisest. Tema sõnul tekkis toona olukord, mil osa töötajaid osales koosolekul kontorist ja teised videosilla vahendusel, ent osa otsuseid võeti vastu koosolekuvälisel ajal. Seda peaks tema hinnangul vältima, kuna kaugtöö tegijad võivad sellest järeldada, et neid ei hinnata, mistõttu on sel mõju töötajate moraalile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456