2. märts 2023

Töötukassa investeerib ettevõtte töötajate arendamisse

Karin Andre, Riina Kurg ja Katrin Charles.
Foto: Andres Laanem
Viimased aastad erinevate kriiside pöörises ei ole ettevõtetele olnud kergete killast. On valdkondi, kus kriisid on toonud tööd juurde ning samal ajal on valdkondi, kus üleöö on töö ja kliendid kadunud. Mõlemal juhul tähendab see pidevas muutuste olukorras tegutsemist ning vajadust uute teadmiste ja oskuste järele.

Seekordses saates „Õppetund“ räägime Töötukassa toetustest ja teenustest, mis on loodud eesmärgiga pakkuda ettevõtetele parimat tuge töötajate arendamisel ja oskuste kaasajastamisel. Külas on Eesti Töötukassa oskuste arendamise valdkonna juht Karin Andre ja koolitustoetuse teenusejuht Riina Kurg, ettevõtte kogemust erinevate Töötukassa poolt pakutavate toetuste rakendamisel jagab tööstusettevõtte Inission Tallinn personalijuht Katrin Charles.

Saadet juhib Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456