7. detsember 2023

Aasta koolitajad jagavad tarkuseteri: teadmiste kasvu kihutab tagant koolitaja entusiasm

Anu Vaagen, Jaanika Greim, Kati Orav (vasakul).
Foto: Andres Laanem
Aasta viimases "Õppetunni" saates kohtume aasta koolitaja tunnustuse pälvinud koolitajatega, kes jagavad lugusid ja kogutud tarkuseteri koolitaja varasalvest.

Räägime koolitaja „kuldoskustest“ koolitustel ette tulevate olukordade lahendamisel ning iga üksiku koolitatava kaasa haaramisel ja innustamisel. Saame teada, kuidas koolitajad oma karikat täidavad ning millist tähendust tunnustamine loob. Juttu tuleb ka tehisintellektist ja mängulisusest koolitustes.

Saatekülalisteks on Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni Andras aasta koolitaja 2023 Anu Vaagen, OÜ Yebisu Eesti koolitaja ja coach, Äripäeva Personaliuudiste aasta koolitaja 2023 Kati Orav, Creativity Catcher OÜ visuaalne praktik ja haridusinnovaator ning aasta sisekoolitaja 2023 Jaanika Greim, Lidl Eesti OÜ poodide koolitusspetsialist.

Saatejuht on Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456