Autor: Alyona Stadnik • 17. juuni 2024

Stockmanni personalijuht: kuidas värvata suveks parimaid hooajatöötajaid?

Stockmanni personalijuht Jane Pannel ja restoraniärimees Kristjan Peäske jagavad saates "Teeninduse teejuht" kogemust hooajaliste töötajatega. Stockmann toob esile omi kogemusi “Hulludele päevadele” hooajatöötajate palkamisega.
Stockmanni hooajatöölised turunduskampaania “Hullud päevad” ajal.
Foto: Andres Haabu

Äripäeva raadio saates tuleb jutuks, kas hooajaliste töötajate motiveerimine ja hoidmine on keeruline. Stockmanni personalijuht räägib oma kogemusest, kuidas nemad värbavad töötajaid näiteks Hullude Päevade kampaania raames. Kuidas värvata suveks parimad ja kuidas hoida suhteid tugevana nii töötajate kui ka klientidega?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456