Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 28. oktoober 2021

Praktilised kingitused: kuidas olla kindel, et see riiulile tolmu koguma ei jääks

Piduliku kingituse tegemine võib olla tõeline väljakutse. Eriti kui soovite saada või kinkida ilusat ja praktilist kingitust, mis õige valiku korral võib elu mugavamaks teha. Või sobib isegi igapäevaseks kasutamiseks. See oleks täiuslik. Kas pole nii? Sellise kingituse üks näide võib olla kohvimasin või muud kohvi valmistamise vahendid. Arutame täpsemalt: miks tasub sellist võimalust kaaluda, millal ja millist kohvimasinat valida?

Kingitus igapäevaseks kasutamiseks

Funktsionaalne kohvimasin ei rõõmusta ainult kohvi asjatundjaid. Stiilne kohvimasin võib olla ka suurepärane kingitus kõigile, kes lihtsalt armastavad kohvi ja selle joogi erinevaid variatsioone. Raske ülesanne on valida õige seade, mis vastab igapäevastele vajadustele. Lõppude lõpuks on espressomasin, mida uued omanikud iga päev kasutama hakkavad. Õige valiku hõlbustamiseks arutame allpool kõige populaarsemate kohvimasinate teemadel.

Automaatne kohvimasin

Automaatsed kohvimasinad teevad üldjuhul omaniku heaks kõik ära: vaid paari nuppu vajutades jahvatab masin värskelt iga tassi jaoks eraldi kohviube ja valmistab kohvi vastavalt Teie valikule - espressot, musta või piimakohvi. Neile, kellele erinevad kohvijoogid meeldivad, tuleb selline kingitus kindlasti kasuks. Kuid mõnel kohvimasinal puudub piima vahustamise funktsioon. Seetõttu tasuks kaaluda, millist kohvi kingituse saaja joob. Kui talle meeldib ja tavaliselt joob musta kohvi või espressot, siis piisab piima vahustamise süsteemita automaatsest kohvimasinast. Kui aga kingituse saaja joob pigem piimaga kohvijooke, siis on piimasüsteemiga kohvimasin palju parem ja mugavam valik.

Poolautomaatne kohvimasin

Teine populaarne ja sageli tehtav valik on poolautomaatne espressomasin. See nõuab kohvi valmistajalt rohkem tegutsemist. Poolautomaat nõuab juba jahvatatud kohvi, mis tuleb valada spetsiaalsesse anumasse, kokku suruda ja kinnitada oma kohale masinas. Selline seade on keerulisem kui kodumajapidamises kasutatavad köögiseadmed. Sellega joogi valmistamine on omamoodi meelelahutus: sa ei saa mitte ainult kohvi jahvatada (või kasutada juba jahvatatud), vaid vahustada piima ka spetsiaalse kuuma auru otsikuga. Neile, kellele meeldib köögis tegutseda, võib poolautomaatsest kohvimasinast saada rõõmu pakkuv ese, mida nad soovivad kasutada iga päev.

Reisikohvimasin

Spetsiaalse reisikohvimasina võiks kinkida inimesele, kes armastab reisida - see on väike seade, mille pistiku saab pista auto sigaretisüütaja pistikupessa. Piisab, kui lisada vesi, kohvitablett ja sulgeda kaas ning vajutada nuppu, kui vesi on kuum. Kohv voolab otse tassi. Kuigi see võib tunduda ebatavaline viis kohvi valmistamiseks, tagab selline kingitus, et ükski reis ei möödu ilma tassitäie värskelt valmistatud kuuma kohvita. Praktiline, stiilne ja mis kõige tähtsam - igapäevaellu kohandatav.

Kohvi valmistamise tarvikud

Kui kohvimasin tundub kingituseks liiga luksuslik, saab alati valida lihtsama alternatiivi - spetsiaalsed kohvi valmistamise tarvikud. Kõige populaarsemad on kohvisõprade ja gurmaanide hulgas stiilsed Chemexi nõud, Hario V60 filtrid ja prantsuse kohvimasinad. Kohvi valmistamise vahendid, nagu Chemex ja Hario V60, panevad Teid kohvi valmistamise protsessi värske pilguga vaatama, tegema kõike aeglasemalt ja avastama kohvi valmistamise ilu omaenda kätega. Lisaks öeldakse, et filtreeritud kohv on üks tervislikumaid alternatiive kohvi valmistamiseks. Kohvi valmistamise tarvikute kinkimine tähendab tegelikult uute rituaalide kinkimist, mis kirgastavad igapäevaelu ja aitavad luua uusi sidemeid.

Ükskõik, mida otsustate oma sõpradele kinkida, veenduge, et see ei satuks riiulile tolmu koguma, vaid vastupidi, sellest saab igapäevane rõõmus rituaal. Olgu see kohvimasin või kohvi valmistamise tarvik, lisage sellele juurde maitsev kohv. Selline kingitus on abiks igapäevaelus ja aitab teha sammu uue kogemuse poole.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456