Autor: Anti Saluneem, reklaamkingituste agentuuri Logotrade juht • 10. november 2022

5 populaarseimat keskkonnasõbralikku reklaamtoodet

Mõistame, et sotsiaalselt vastutustundlikud ja keskkonnasõbralikku kuvandit loovad ettevõtted peavad, ja ka soovivad, seda väljendada igas aspektis. Loodussõbralikud puhastusvahendid ja kontoritarbed on juba üsna laialt levinud ja neid kasutatakse sagedasti. Küll aga on vähemtuntud keskkonnasõbralikud reklaamtooted.

Vajadus nende järele on üha kasvavas trendis. Seetõttu pakume ka meie laia valikut eetiliselt hangitud ja toodetud kaupu, et kõige paremini reklaamida ja toetada teie ettevõtte keskkonnasõbralikkuse soovi. Rõõm on tõdeda, et loodusele sõbralikumaid lahendusi ei kasutata enam mitte vaid üksikutel ärikohtumistel ja suurtel tähtpäevadel. Aina enam ettevõtteid valivad lihtsaid keskkonnasõbralikke reklaamtooteid ürituste, töötajate kingituste, esitluste ja muu jaoks.

Alates äärmiselt soodsatest biolagunevatest pastapliiatsitest kuni ringlusse võetud plastist valmistatud toidukottideni – meil on kindlasti toode, mis vastab teie kriteeriumidele ja eelarvele. Järgnevalt toomegi välja meie valikus olevad 5 populaarseimat keskkonnasõbralikku reklaamtoodet, mida kliendid aina enam armastavad. NB! Tooted on esitatud juhuslikus järjekorras.

1. Ökotekstiilist loodussõbralikud riided

Me kõik oleme muutumas üha teadlikumaks vajadusest vähendada oma mõju keskkonnale. Valides ettevõttele keskkonnasõbralikud reklaamriided ja töörõivad, oled astunud juba suure sammu selle ülla eesmärgi poole.

Meie valikust leiad Salvage kaubamärgi loodussõbralikult toodetud riideid nii meestele kui naistele. Pakume nii pluuse kui pusasid ja T-särke. Kõik tooted on valmistatud taaskasutatud materjalist - puuvillatööstuse jäägid ja taaskasutatud plastikpudelid.

Salvage sümboliga tooted on valmistatud 100% taaskasutatud materjalidest. Salvage märgistusega tooted on sertifitseeritud ülemaailmse taaskasutuse standardi (GRS) ja orgaanilise sisu standardi (OCS) alusel Control Unioni sertifikaadi poolt, litsentsi number CU828402. See on garantii, et väited tooraine taaskasutatud ja orgaanilise staatuse kohta vastavad tõele.

2. Taaskasutatud plastikust termoskruusid

Kodust või kohalikust kohvikust kaasa haaratud kohvi on üks elu lihtsatest naudingutest. Ainuke asi, mis on parem kui rüübata sooja maitsemeeltele meelepärast kohvi, on juua seda keskkonnasõbralikust termostassist.

Logotrade valikust leiad sa Boom Eco termoskruusid, mis on lekkekindlad ja valmistatud taaskasutatud plastikosadest. Mis veel parem – neile korduvkasutatavatele termoskruusidele on võimalik tellida ka ettevõtte logo ja personaalne nimi.

3. Suhkruroost joogipudel

Korduvkasutatava veepudeli kaasas kandmise üks peamisi eeliseid on see, et see vähendab oluliselt kliimamuutusi põhjustavat kahjulikku kasvuhoonegaasi CO2. Isegi kui jood vaid ühe või kaks pudelit vett päevas, annab see aasta jooksul kokku kuni 720 plastveepudelit. Samuti tuleb see tunduvalt soodsam!

Müüme tunnustatud firma Be O suhkruroost korduvkasutatavaid joogipudeleid. Neid pudeleid kasutades aitad kaasa praeguse plastitööstuste muutmisele. Usume, et see peab muutuma ja seetõttu otsime alternatiivseid looduslikult taastuvatest materjalidest keskkonnasõbralikke reklaamtooteid. Nii soodustame CO2-neutraalset kliimat ja üks viis selleks on suhkruroost valmistatud korduvkasutatavate joogipudelite pakkumine.

4. Korduvkasutatav poekott

Korduvkasutatavad poekotid on vastupidavamad kui kilekotid, mis tähendab, et need kestavad kauem. Neid kasutades vähendame prügilasse, loodusesse või meie veekogudesse sattuvat kile kogust. Sellega valmistame kindlasti rõõmu nii meie seas elavatele lindudele, loomadele kui ka mereelustikule.

Pheebs taaskasutatud materjalist kott on valmistatud taaskasutatud puuvillasest polüestri segust. Sellist puuvilla toodetakse tarbimiseelsetest jäätmetest, mis tekivad tekstiilitehastes lõikamisprotsessi käigus. Sarnased värvid segatakse kokku, nii et täiendavat värvimist pole vaja. Taaskasutatud puuvilla olemuse tõttu võib esineda väga väikest värvimuutust. See lisab poekotile aga selgelt autentsemat välimust. Kott käib kergesti kokku ning on ideaalne kaaslane mitmesuguste tegevuste jaoks, nagu toidupoe külastamine, reisid või käsitööprojektid.

5. Taaskasutatavast materjalist pastakas

Üks vast kõige levinum keskkonnasõbralik reklaamtoode on taaskasutatavast materjalist pastapliiats. Taaskasutusse võtmine on kulutõhus ja keskkonnale kasulik, kuna säästab selle valmistamiseks kasutatud fossiilkütust ehk toornaftat. Kasutamata plastmaterjalide ressursside kaevandamisel on uskumatult suur süsiniku jalajälg.

Nisufiibrist valmistatud pastapliiats on keskkonnasõbralik ja puudutusele äärmiselt meeldiv. See on ideaalne ja väga soodne kingitus, millega oma äripartnereid ja kliente üllatada. See kaunis pastakas on valmistatud koristatud nisu vartest, mis muudab pliiatsi vastupidavaks ja tagab suurepärase kirjutamiskogemuse. Lisamugavust ülimalt sujuvaks kirjutamiseks pakub t/c kuul.

Väikesed detailid võivad tõesti midagi muuta, nii et kui töötate hetkel väiksema eelarvega, kaaluge meie taaskasutatavast materjalist pliiatsite ja pastakate valikut, et lisada oma keskkonnasõbralike reklaamtoodete plaanidele nö. „rohelist“ lisa.

Nüüd on teil kena nimekiri keskkonnasõbralikest reklaamtoodetest. Võite olla kindel, et jätkusuutlikkus ei ole lihtsalt üks trend. Loodussõbralikud reklaamtooted on siin, et jääda. Selles kontekstis peaksite püüdma olla ökotoodete varajane kasutuselevõtja ja püüdma oma turunduses edendada maasõbralikku lähenemist.

Kui vajad abi sobivate keskkonnasõbralike reklaamtoodete leidmisel, mida klientidele kinkida või oma töötajatega jagada, võta meiega julgelt ühendust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456