Autor: HUPPA • 13. november 2023

HuppaPRO ilmastikukindlad ja funktsionaalsed rõivad loovad tõelise meeskonnavaimu

Üle 20 aasta rõivaste disainimise ja tootmisega tegelenud Huppa OÜ sai alguse lasterõivastest, millele lisandus aastal 2018 senise kogemuste baasilt ka täiskasvanute rõivaste arendamine. Brändi tootevalikusse on lisandunud HuppaPRO – ilmastikukindlad ja mugavad töörõivad kogu kollektiivile igapäevaseks kandmiseks.

HuppaPRO kollektsioonist leiab ülerõivad igaks aastaajaks, olgu tegemist niiske sügise, karge talve, tuulise kevade või palava suvega. Valikus on parkad, joped ja mantlid nii meestele kui naistele. Tooted on vastupidavad ja välja töötatud igapäevaseks kandmiseks, need on visuaalselt silmapaistvad ning suurendavad meeskonnavaimu ja positiivsust igas kollektiivis. HuppaPRO mugavad ja kvaliteetsed töörõivad on valmistatud vastupidavatest tehnilistest kangastest, mis on veekindlad ja hingavad. Maksimaalse vee- ja tuulekindluse saavutamiseks on toodete olulised õmblused teibitud veekindlaks ning ohutuseks on ülerõivastele lisatud helkurid.

Huppa tootearendajad on oma töös kirglikud ja otsivad pidevalt uusi tehnilisi lahendusi. Nad soovivad käia ajaga kaasas ja hoiavad end kursis maailma juhtivate materjalitootjate uusimate saavutuste ja tehnoloogia arenguga. Põhjamaistes ja karmides ilmastikutingimustes vajavad inimesed vastupidavaid, mugavaid ja isikupäraseid rõivaid, mida on igatpidi mõnus kanda – just seda kvaliteeti Huppa endas kannabki.

Kolm põhjust, miks peaks töötajatele soetama ühtsed ülerõivad:

1. Meeskonna ühtsuse ja motivatsiooni tõstmine: ühesugused ülerõivad loovad ühtsus- ja kuuluvustunde. Lisaks kinnitab see, et kuulutakse samasse kollektiivi ning töötatakse ühiste eesmärkide nimel. See paneb meeskonnaliikmed tundma end väärtustatuna ja osana millestki suuremast, mis mõjutab positiivselt nende tööalast sooritust.

2. Ettevõtte brändi nähtavus ja reklaam: ühtsed ülerõivad on tõhusaks vahendiks brändi reklaamimisel. Neid saab kujundada ettevõtte logo, värvide ja muude brändielementidega, mistõttu on ülerõivad justkui liikuvad reklaamid.

3. Professionaalne välimus: ühesugused ülerõivad tagavad professionaalse visuaali ka välitigimustes. See aitab meeskonnaliikmeid kiiresti tuvastada ning ettevõtte identiteeti esile tõsta.

Mida HuppaPRO pakub?

• Funktsionaalsus: HuppaPRO tooteid iseloomustab ilmastikukindlus, vastupidavus ja praktilisus;

• Mugavus: rõivad on välja töötatud igapäevaseks kandmiseks;

• Lai värvivalik: HuppaPRO tootevalikust leiate nii kirkaid kui ka maalähedasemaid toone;

• Lai suuruste vahemik: XS-3XL;

• Turvalisus: rõivad on varustatud helkurdetailidega.

Kõik HuppaPRO tootenäidised on kohe olemas, veendu toote sobivuses ja kvaliteedis oma silmaga. Huppa müügispetsialistid on Sinu jaoks alati olemas. Küsi juba täna pakkumist oma meeskonnale, kirjutades [email protected] või täites mugavalt vorm HuppaPRO lehel ning Sinuga võetakse ühendust!

Soovime arukaid ostuostuseid ja edukat algavat talvehooaega!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456