Autor: Logotrade • 21. november 2023

Trendikas jõulukink | 7 inspireerivat ärikingituse vihjet

Pühadeaeg on koos pidulike sündmuste ja rõõmsate hetkedega lähedal ning pakub suurepärast võimalust üllatada oma töötajaid ja koostööpartnereid ainulaadsete ärimeenete abil. Kvaliteetsete ja läbimõeldud kingitustega saate kindlustada, et ettevõte jääb brändina meelde ka jõuluhooajal.

Logotrade tegevjuht Anti Saluneem toob esile 7 trendikat ja mõistliku hinnaga kingiideed, mida tasub kaaluda sel aastal jõulukingituste valimisel.

1. Jõulukuusk

Meeleolu loov jõulukaunistus nii koju kui kontoriruumi. Mini kunstlik (PE) jõulupuu 20 LED soojakollase tulega, džuudist alusel. Pakend ei sisalda 2 AA. Jõulupuuga on kaasas puidust kingilipik millele on võimalik printida.

Hind 16,6€+KM

2. Kinkekomplekt „Gurmee“

Kinkekomplekt kodumaiste gurmee-elamustega. Komplekti kuuluvad: Passioni-muraka alkoholivaba mullijook Switchel 750ml, hea meeleolu teesegu 20g, vürtsimoos 180g, Prima Old juust 200-250g, lambalihakonserv 330g ja soolapulgad rosmariiniga 150g. Komplektile on lisatasu eest võimalik juurde tellida oma logo või sõnumiga piparkook. Miinimumkogus tellimiseks on 5 komplekti.

Hind 49,99€+KM

3. Soola- ja pipraveski

Kokandushuvilisele praktiliseks kingiks mõeldud ABS-materjalist ja kummisprei viimistlusega soola- ja pipraveskid. Reguleeritavad ja valgustuse funktsiooniga. Pakendatud magnetiga kinkekarpi.

Hind 37,26€+KM

4. Põll digitrükiga

Loo oma ettevõtte disainiga põll ja üllata kokandushuvilist kingisaajat. Polüestrist põlle on võimalik kaunistada digitrükiga täies ulatuses. Kaal: 170 g. Pestav 40°C juures.

Hind 12€+KM

5. Kinkekomplekt „Kohvi“

Kinkekomplekt kohvisõbrale sisaldab valikut: Guatemala kohvi 250g, Ingveri-mee-sidruni Shrub joogipõhi 500ml, marjad šokolaadis 100g, pulber kohvi peale 100g. Lisatasu eest on võimalik kinkekomplekti lisada personaalse sõnumi või logoga piparkook. Miinimumkogus tellimiseks on 5 komplekti.

Hind 55€+KM

6. Mesilasvahast küünal Hanni

Naturaalsest mesilasvahast valmistatud küünalde komplekt. See on ideaalne kingitus inimesele, kes hindab ökoloogilisest materjalist tehtud tooteid. Küünlad on pakitud naturaalsesse pappkarpi, mis on täidetud dekoratiivse ökoloogilise heinaga. Iga küünal on kaunistatud lipsuga. Küünla sildile on võimalik printida.

Hind 7,38€+KM

7. Advendikalender „Raamat“

100% taaskasutatavast kartongist advendikalendris on magus üllatus igasse päeva. Võimalik valida piimašokolaadi ja tumeda šokolaadi vahel, kaal 120g.

Hind 22,5€+KM

Ärikingituste valikul tasub kindlasti uurida reklaamkingiekspertidelt huvipärase toote alternatiivide ja trükitehnoloogia võimaluste kohta, et parimal viisil ja kõige soodsamalt luua oma ettevõttele unikaalsed reklaamkingitused, mis täidavad eesmärki.

Tutvu laialdase reklaamkinkide valikuga ning küsi lisa: www.logo.ee

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456