Autor: Äripäeva raamatuklubi • 27. november 2023

Ärimaailma teejuhid: kiirematele 7 kingisoovitust aasta parima hinnaga

Foto: Meeli Küttim
Kui tunned, et vajad värskeid ideid, mille toel algavaks aastaks edasisi samme kavandada, võid siit inspiratsiooni leida. Tee endale või sõbrale kingitus ja investeeri teadmistesse!

Jordan B. Peterson, „12 elu mängureeglit“

Jordan Peterson on meie aja üks skandaalsemaid ja samas populaarsemaid psühholooge ja kriitikuid, kelle raamatuid on müüdud miljoneid eksemplare. „12 elu mängureeglis“ on autor sünteesinud kultuuritekste, filosoofiat ja psühholoogiateadmisi elust enesest, pakkumaks välja populaarteadusliku strateegia pidevaks enesearenguks. Avasta inimkonna olemus ja võta omaks elu mängureeglid.

Kent Raju, „Reklaamitrikk 1.5“

„Reklaamitriki“ raamatust leiad kõik, mis vaja, et turundust ja reklaamiäri paremini mõista. Oma ala proff Kent Raju räägib reklaami eri tüüpidest ja turunduslahendustest pikemalt, seletab lahti nende võimalikud kanalid paljastab hea reklaami saladused. Paljud peavad end reklaamimaailma asjatundjaiks, ent vähesed on seda ka päriselt. Saa üheks viimati mainituist.

Gary P. Pisano, „Ettevõtte loov arendamine“

Soovid ettevõttesse tuua muutusi, aga ei tea, kust pihta hakata? Raamat „Ettevõtte loov arendamine“ näitab, kuidas olla edukas ka kõige keerulisemates olukordades ning kuidas aitab loovus sihile jõuda. Harvardi professori värske perspektiiv näitab, et ettevõtte suurus ei ole takistus, loeb vaid mõtteviis ja juhtimiskultuur.

Richard J. Davidson, „Aju emotsionaalne elu“

Sukeldu emotsioonide sügavustesse! Neuroteadlane Richard J. Davidson näitab, kuidas sinu aju unikaalsed mustrid mõjutavad sinu mõtlemist, tundeid ja elu tervikuna. Rohketele teadusuuringutele ja katsetele tuginedes joonistub raamatus välja, et geneetika, kasvatus või meid ümbritsev keskkond ei olegi inimese olemust ilmtingimata lõplikult ja paindumatult paika pannud. Raamatu abiga õpid tundma oma emotsionaalset stiili, et elada täisväärtuslikumat elu.

Jocko Willink, „Distsipliin võrdub vabadus“

Kes otsib otseteid eesmärkide saavutamiseks või vabandusi järeleandmiste tegemiseks, neid siit raamatust ei leia. Jocko Willink, 20-aastase staažiga USA mereväe eriüksuslane, motivatsioonikoolitaja ja mitme raamatu autor, on seisukohal, et kontroll oma elu üle on vabadus, milleni jõuame siis, kui alustame nüüd ja kohe enesedistsipliiniga. Kui asju õigesti teha, pole see mitte jäik ja piirav kord, vaid tee rahulolu ja tulemusteni.

Reid Hoffman, Chris Yeh, „Välkkasv“

Kas oled mõelnud, kuidas on osa ettevõtteid saavutanud plahvatusliku kasvu, tõtanud turust mitu sammu ette ja saanud tuntuks üle maailma? Avasta „Välkkasvu“ abil ettevõtete kasvusaladused, piilu nende telgitagustesse ja saa osa praktilistest nõuannetest ja innustavatest strateegiatest, mis võivad sindki ärimaailma vallutamise plaanide elluviimisel aidata.

James Clear, „Aatomharjumused“

Harjumustes peitub jõud – James Clear esitleb läbi proovitud ja tõestatud meetodid, kuidas juurutada positiivseid harjumusi ja saada lahti negatiivsetest. Aatomharjumusi järgides saad ise ohjad haarata ja näed, kuidas väikesed muudatused võivad kujundada su elu suurteks saavutusteks. See raamat on teejuht täiuslikuma mina ja paremate tulemuste suunas.

Ka paljud teised Äripäeva kirjastuse raamatud on 10. detsembrini aasta parima hinnaga. Tutvu valikuga siin.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456