Autor: Martin Johannes Teder • 5. mai 2022

Tootearendajad haarasid palgarallil esikoha

Idufirma Transferwise Tallinna kontoris Baltika kvartalis
Foto: Raul Mee
Äripäeva konkurentsiraportite juht Sigrid Kõiv rääkis, et IT-firmade sektorit ja palku veavad nüüd idufirmade asemel tootearendajad. Tema sõnul on IT-ettevõtete juhid tuleviku suhtes optimistlikult meelestatud, seda hoolimata sõja mõjudest.

Kõiv selgitas, et kui vaadata, kui palju on uusi töötajaid ja teenusepakkujaid, siis tööturule sisenemise dünaamika on viimase aasta jooksul muutunud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456