Autor: Toomas Kelt, Jane Suu • 24. aprill 2023

Metalli- ja masinatööstuse palga TOP: esiviisiku keskmine palk üle kolme tuhande euro

Äripäeva koostatud Palga TOP annab ülevaate viie tuhande ettevõtte 2022. aastal makstud keskmistest brutopalkadest. Masina- ja metallitööstuse suuremaid ettevõtteid on edetabelis 169.
Masina- ja metallitööstuste TOPides on Hekotek väga tihti eesotsas. Nii ka Palga TOPis.
Foto: Andras Kralla

Ettevõtete arv TOPis on tegelikult suurem, kuid jätsime kõrvale ettevõtted, kus on vähem kui kümme töötajat. Püüdsime nii eraldada peamiselt vahendustegevusele ja allhangetele panustavaid ettevõtteid ning tuua tabelisse reaalse tootmisvõimsusega firmad. Kahtlemata on tootjaid ka väiksemate ettevõtete seas, kuid seekord tõmbasime piiri sinna.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456