Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Teeli Remmelg • 27. aprill 2023

Ehitussektori palga TOP: parimates ettevõtetes ületas keskmine tasu 4000 eurot

Äripäeva koostatud suur palga TOP annab ülevaate 2022. aastal ettevõtetes makstud keskmistest brutopalkadest, millest toome esile 375 ehitussektori ettevõtet, kes ületasid 2000 euro piiri. Kuigi valdavalt jäi kasv ootuspäraseks, esines ka üllatajaid, kelle palgatõus tegi ka kiirele inflatsioonile tuule alla.
Foto: Raul Mee

Äripäeva Infopanga andmetelt koostatud Palga TOPi algvalimisse võeti ettevõtted, kellel oli 2022. aasta nelja viimase kvartali jooksul ja aasta varasemal samal perioodil vähemalt 3 töötajat ja keskmine brutopalk 2022. aasta viimase nelja kvartali ning aasta varasemal samal perioodil oli vähemalt 2000 eurot.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456