Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 12. mai 2023

Teedeehitajate palga TOP 50: kiire palgakasv tänavu haihtus

Sektori keskmine töötasu kasvas aastaga pea 10%, kuid peamine kiire kasv jäi eelmisesse aastasse, tänavu esimeses kvartalis see on praktiliselt peatunud, selgus Äripäeva Infopanga raportist. Vaata, millistes teedeehituse ettevõtetest maksti kõrgeimat keskmist töötasu ja kui palju see kasvas või kahanes.
Foto: Liis Treimann

Kõige kiiremini kasvas keskmine töötasu eelmise aasta teises kvartalis, mil see kasvas 4,6%. Pärast seda palgakasv aeglustus oluliselt ning tänavu esimeses kvartalis jäi keskmise töötasu kasv alla protsendi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456