Autorid: Laura Reiter, Jane Suu • 8. mai 2024

PALGA TOP | Mullune suurim palgakärpija turunduses tegi kopsakaima palgatõusu

Turunduse, meedia ja kommunikatsiooni valdkonnas maksab Eestis üle 5000-eurost keskmist brutokuupalka vaid üks ettevõte, selgub ettevõtete 2023. aasta kvartaliaruannetest.
Sektori Palga TOPi 3. kohal oleva disainiagentuuri Brand Manual asutaja Kaarel Mikkini sõnul muutsid nad eelmisel aastal oma ärimudelit ja koos sellega ka töötaja arvu, mis on end igati õigustanud.
Foto: Eiko Kink

Äripäeva Infopanga andmetelt koostatud Palga TOPi algvalimisse võeti ettevõtted, kellel oli 2023. aasta nelja kvartali aruannete järgi keskmiselt 3 töötajat ja kes maksid vähemalt 1800-eurost keskmist bruto töötasu kuus. Turunduse, reklaami, meedia ja kommunikatsiooni valdkondadest jõudis selle valimi järgi tabelisse 134 ettevõtet. Täpsem metoodika on ära toodud allpool.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456