Autor: Annika Matson Kald • 14. juuni 2024

Kümme suuremat palgamaksjat elektriehituse sektoris

Elektriehituse ettevõtete värskes kvartaliraportis on ülevaade nii sektori suurematest palgamaksjatest, käibe kasvatajatest kui ka maksuvõlglastest viimase nelja kvartali jooksul. Analüüsist selgus ka üllatus – Enefit ASi töötajate keskmine arv viimase nelja kvartali jooksul oli 602 ja see oli aastaga vähenenud 516 inimese võrra.
Elektrik tööl.
Foto: Erik Prozes

Äripäeva Infopanga koostatud elektriehituse raport laiemas mõistes hõlmab nii firmasid, mis teevad nii elektritöid, projekteerimist kui ka tootmist ja müüki. Infopanga elektriehitusfirmade analüüsi on kokku kaasatud 719 firmat ning nad jagunesid järgmiselt: elektrijuhtmete ja -seadmete paigaldajatest 221, elektri- ja sidevõrkude ehitajatest 149, elektriinstallatsioonifirmadest 118 ning elektrimaterjalide, -tarvikute ja -seadmete (sh kaablite) hulgimüügist 98 firmat. Määratluse „muu“ all oli selles sektoris veel 133 firmat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456