Autor: Helen Roots • 30. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme lõpeb Personalitöö aastakonverentsile registreerimise soodusaeg! (Lisatud kava!)

Personalitöö rong väljub Apollo kinosaalist 15. veebruaril kell 9.50 ja jõuab sijtkohta kell 16.15.
Foto: Ergo Sander
Kes on huvitatud saama põhjalikku ülevaadet personalitööga seonduvast, sellel hakkab nüüd küll kiire, sest juba homme lõpeb võimalus end soodushinnaga registreerida.

Juba 15. veebruaril toimuval konverentsil võetakse luubi alla kogu personalitöötaja töötsükkel, alates headhunting’ust ja lõpetades exit-intervjuuga. Vaatluse alla võetakse inimestega töötamise eri etapid – töötaja sihtotsing, kaasaegse atraktiivse töökuulutuse koostamine, töötaja pardalevõtt ehk onboarding, töötaja hoidmine ja tema lojaalsuse saamine, tagasiside andmine ja töösuhte lõpetamine. Avaettekandes räägib aga Brandemi tegevjuht Paavo Heil, kuidas üldse kujundada oma ettevõtte mainet nii, et inimesed sinna kandideerida tahaks.

NB! Eksklusiivsena toimub lõunapausi taustaks EKA ja TTÜ „Design & Engineering” õppekava magistrantide arenduste EXPO postersessioon Work 2.0!

Täna ja homme kehtib konverentsile registreerimisel soodushind 199 eurot (+ km). Mitmekesi tulijatele erihind!

KAVA Tööandja brändi olemus, kommunikatsioon ja kasud. Tööandja brändi kommunikatsioon kogu töötaja töötsükli jooksul – Paavo Heil, tööandja turunduse agentuuri Brandem tegevjuht Tööjõuturu uus normaalsus – Pille Semjonov, HR factory müügijuht Missugune on atraktiivne töökuulutus pilgujälgija pilgu läbi? – Andres Kuusik, Tartu Ülikooli dotsent Vestlusring – uued viisid värvata ja kandideerida ning kas need alati töötavad, Talentor Estonia partner ja konsultant, Statoili personalidirektor, Pipedrive’i talent hunter Kuidas efektiivselt juhtida ja hallata hajameeskondi? ? Kairi Pauskar, TransferWise’i personalijuht Tere tulemast pardale! – Kei Karlson, GoWorkaBiti asutaja ja turundusjuht Kuidas pidada edasiviivaid tagasisidevestlusi? – Ruti Einpalu, coach ja koolitaja Uus värbamiskanal: exit-intervjuud – Helo Tamme, ISS-i personalijuht Töötajate lojaalsuse ostmine versus teenimine ehk kuidas hoida ja väärtustada ilma rahata – Hanna Jõgi, PersonaliDisaini tegevjuht

9.30-9.50 Registreerimine ja hommikukohv

9.50-10.00 Moderaator Indrek Rahi avasõnad

10.00-10.30

10.30-11.00

11.00-11.30

11.30-12.00

Marit Antik

Maarika Lember

Kristiine Kukk

12.00-13.00 Lõuna / Eksklusiivne EKA ja TTÜ „Design & Engineering” õppekava magistrantide arenduse EXPO postersessioon Work 2.0

13.00-13.45

13.45-14.15

14.15-14.45

14.45-15.15 Kohvipaus

15.15-15.45

15.45-16.15

Loe esinejate ja teemade kohta lähemalt ning registreeru NÜÜD!

 

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456