Autor: Personaliuudised.ee • 10. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-ettevõte CGI pälvis üheksas riigis tiitli parim tööandja 2017

Foto: CGI
CGI valiti parimaks tööandjaks Belgias, Kanadas, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Indias, Hollandis, Rootsis ja Ühendkuningriikides. Tunnustuse andis globaalne Top Employers Institute, tehes valiku töötajate põhjaliku küsitlemise ja analüüsi alusel.
Foto: CGI

„CGI on Kanada kapitalil põhinev ettevõte, mis tähendab seda, et kõikides riikides, kus on CGI esindatud, lähtutakse Kanada töökultuurist,” sõnas CGI Eesti värbamisspetsialist Mare Palvari. „Top Employers Institute hindas selliseid kriteeriume nagu näiteks personali planeerimine, uute töötajate vastuvõtmine, õppimine ja arenemisvõimalused, ettevõttesisesed karjäärivõimalused, tulemusjuhtimine ning ettevõttes pakutavad hüved. CGI Eestis käib töö täpselt samadel põhimõtetel nagu teistes CGI-des üle maailma.”

Foto: CGI

„IT-ettevõtete seas on tänapäeval konkurents väga tihe,” märkis Palvari. „Tööandja peab olema paindlik ja kohandama ennast vastavalt sellele, missugune on tema ettevõttesse tööle pürgiv sihtrühm. Kuna IT- sektoris on tegemist nõutud erialaspetsialistidega, siis tuleb tööandjal  kohandada ennast ka vastavalt indiviidile. Siiani oleme leidnud alati mõlemale poolele sobiva lahenduse – selline paindlikkus teebki tööandjast hea tööandja. Seda, et ka meie Eesti töötajad peavad CGI-d heaks tööandjaks, näitab igal aastal mõõdetav töötajate rahuloluindeks – tänavu oli see 8,51 kümnest.”

Foto: CGI

„Meie töötajaskonna võib enamikus klassifitseerida Y- ja Z-põlvkonda, keda motiveerivad ka muud väärtused peale igakuise töötasu. Eelkõige hinnatakse võimalust osaleda tõeliselt olulistes ja globaalsetes projektides, kuid samuti paindlikku töögraafikut ja nii-öelda kodukontori võimalust, mille vastu  ei ole tööandjal üldjuhul midagi – peamine on, et töö oleks tulemuslik. Noortele on tähtis samuti see, et tööandja hindaks tervislikke eluviise, hüvitaks näiteks spordiklubi kulud ja massaaži,” rääkis Mare Palvari.

Foto: CGI
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456