15 juuli 2017
Uudised
Ainult tellijale

Kuidas teha teadlikumaid valikud määramatuse ja pideva kohanemise tingimustes?

Foto: Kersti Niglas

Aprillis toimus 25. PARE Personalijuhtimise aastakonverents „Päev pärast homset”, millest võttis osa ligikaudu 300 personalitöö tegijat üle Eesti. Kaks päeva möödusid Kultuurikatla avarustes Riina Vartsi ja Märt Treieri modereerimisel kui lennates.

Konverentsi avas PARE juhatuse esimees, Coca-Cola HBC Baltikumi personalijuht Maria Kütt, kelle mõtisklus keerles ümber nelja küsimuse: kust leida säravaid juhte, mis väärtust personalifunktsioon lisab, kust leida häid esmatasanditöötajaid, kuidas hoida ja innustada töötajate töörõõmu. Tema sõnul on kõik need teemad olnud personalijuhtide laual viimased 20 aastat. Niisama vankumatult on püsinud ka personalitöötaja roll, milleks on tagada, et õiged inimesed teeksid õigel ajal õiges kohas tööd. See oli nii eile, on täna ja väga tõenäoliselt ka hoomatavas tulevikus. Samas on muutunud ja avardunud vaatenurk ja võimalusi lahendusteks on rohkem. Maria Kütt oli veendunud, et päeval pärast homset on iga personalitöö tegijal vaja valida ja otsustada üha lühema aja jooksul, üha suurema hulga variantide seast. See eeldab tema sõnul teadlikkust ja ettenägemise võimet, aga ka oskust olla hetkes, sest just see aitab vahel korraks distantseeruda sellest igapäevasest virvarrist meie ümber.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700