• 02.01.18, 16:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

"Töö ja palk" Äripäeva raadios

Alates septembrist saab Äripäeva raadios kord kuus kolmapäeviti kuulata saadet "Töö ja palk", kus kajastatakse tööd ja tööelu puudutavaid teemasid ettevõtte brändingust ja värbamisest kuni töösuhte lõpetamiseni.
"Töö ja palk" Äripäeva raadios
  • Foto: Ergo Sander
Homses saates on külas Pille Semjonov HR factoryst ja ISS-i personalijuht Helo Tamme ning juttu tuleb värbamisest. Vaatleme laiemalt töökuulutusi, nende kujundust, avaldamise kanaleid, sihtrühmapõhist värbamist ja värbamisturundust.
Tegemist on sarja neljanda saatega, mis jõuab kuulajani 3. jaanuaril kell 12 Äripäeva raadio saagedusel 92,4. Ole kuuldel!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 09:16
8 suurepärast kingiideed, millega üllatada kolleege ja koostööpartnereid
Aasta lõpp läheneb kiiresti, mis tähendab, et on parim aeg planeerida midagi erilist nii töötajatele kui ka koostööpartneritele. Innovatiivsed ja läbimõeldud lahendused loovad meeldejäävaid hetki, motiveerivad meeskonda ja tugevdavad koostöösuhteid. Kingi-Eri raames toome teieni kaheksa ideed, mis aitavad tuua rõõmu ja pakkuda väärtust teie ettevõttele. Kas otsite praktilisi esemeid, meeldejäävaid elamusi või tervislikke valikuid – siin on midagi igale maitsele ja eelarvele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele