30. aprill 2018

Ekspert annab nõu

Personali Praktiku lugejate korduma kippuvatele küsimustele vastab tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Rein Reisberg.

Meil on tava korraldada korra aastas oma töötajatele kogu kollektiivi hõlmav üritus. See toimub meie ettevõtte saalis ja toidu tellime toitlustusfirmalt. Toitlustusfirma töötajad teenindavad meid saalis ja soovivad lisaks kasutada üht saali kõrvalruumidest, et toite ette valmistada. Millised on meie kohustused tööohutuses?

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456