Aasta koolitaja 2018 on Alar Ojastu!

Eile toimunud Koolituskonverentsil anti juba neljandat korda üle aasta koolitaja autasu.

Aasta koolitaja valimise traditsioon ulatub nelja aasta taha - just nii kaua on Personaliuudised ja Pärnu Konverentsid korraldanud rahvaküsitlusi, et selgitada välja koolitaja, kes on viimase aasta jooksul enim meelde jäänud või mõjutanud, olgu siis oma isiku, meetodite või muuga.

Aastal 2015 pälvis aasta koolitaja tiitli tunnustatud tööõiguse jurist Heli Raidve, aastail 2016 ja 2017 kandis seda aunimetust väljateenitult koolitaja Kaido Pajumaa ning tänavu valisid lugejad oma lemmikuks koolitaja Alar Ojastu.

Nagu võiski arvata, oli väärika aunimetuse värske nominent parajasti koolitamas, mistõttu autasu vastu võtma ta ei pääsenud. Siiski kinnitas Alar Personaliuudistele oma siirast heameelt ning edastas oma tänusõnad videotervitusena, mille ka kohapeal ette mängisime.

Personaliuudised õnnitlevad!

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Personaliuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Valdkonna töökuulutused