Autor: Helen Roots • 8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta koolitaja 2018 on Alar Ojastu!

Eile toimunud Koolituskonverentsil anti juba neljandat korda üle aasta koolitaja autasu.

Aasta koolitaja valimise traditsioon ulatub nelja aasta taha - just nii kaua on Personaliuudised ja Pärnu Konverentsid korraldanud rahvaküsitlusi, et selgitada välja koolitaja, kes on viimase aasta jooksul enim meelde jäänud või mõjutanud, olgu siis oma isiku, meetodite või muuga.

Aastal 2015 pälvis aasta koolitaja tiitli tunnustatud tööõiguse jurist Heli Raidve, aastail 2016 ja 2017 kandis seda aunimetust väljateenitult koolitaja Kaido Pajumaa ning tänavu valisid lugejad oma lemmikuks koolitaja Alar Ojastu.

Nagu võiski arvata, oli väärika aunimetuse värske nominent parajasti koolitamas, mistõttu autasu vastu võtma ta ei pääsenud. Siiski kinnitas Alar Personaliuudistele oma siirast heameelt ning edastas oma tänusõnad videotervitusena, mille ka kohapeal ette mängisime.

Personaliuudised õnnitlevad!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456