3. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööturu suundumused ja atraktiivsed tööandjad 2018. aastal

Võitluses parimate töötajate nimel ei pea meeldima kõigile, vaid ikka oma sihtrühmale. See on ka põhjus, miks Instar on viimased üheksa aastat uurinud Eesti noorte tööootusi ja ühtlasi selgitanud välja Eesti kõige atraktiivsemad tööandjad.

2018. aastal korraldasime 5000 vastajaga tudengite, 1100 vastajaga kutsekoolide, 1000 vastajaga kogenud töötajate ja 400 vastajaga Eestis õppivate välistudengite uuringu. Nende uuringute põhjal saab esitada töötajate ootuste olulised muutused 2018. aastal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456