13. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liis Paemurru: minu missioon on õnnelikud inimesed

Proeksperdis personali eestvedajana tegutsev Liis Paemurru valib töökohti selle järgi, et need aitaks täita tema missiooni muuta inimesed rahuolemavaks, seda nii nende töökohal kui ka elus.
Proeksperdi personalijuht Liis Paemurru
Foto: Meeli-Kyttim

Liis Paemurru on olnud ettekandja, saatejuht, politseis isikuvastaste kuritegude kriminaaluurija, koolis psühholoog ja õpetaja, ettevõtja ning koolitaja. Tema tegevus on alati olnud seotud inimestega, ehkki tee personalivaldkonda pole olnud traditsiooniline ega sirge. „Minu lemmikuks on koolitamine ja eesmärk, et iga inimene täidaks täpselt seda rolli, milles ta hea on,” räägib Liis, kes on viimased kuus aastat personaliteemadega tegelenud. Seda esiteks koolitus- ja personalispetsialistina Studio Modernas, sealt edasi Statoilis HR business-partnerina, kus ta puutus kokku koolituste ja inimeste rahulolu valdkonnaga, ning personalijuhina IT-ettevõttes Rakuten Fits Me. Pärast seda läks Liis Proeksperti, kus tal täitub peagi esimene tööaasta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456