18. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agiilsus personalijuhtimises

Viimasel ajal kuuleme üha rohkem sellest, kuidas ettevõtted peavad olema agiilsed, et väljakutsetega edukalt hakkama saada. See tähendab, et ka personalijuhtimine peab olema agiilne, sest nii oluline roll ei saa ettevõtte üldisest toimimisest erineda.
Foto: Meeli Küttim

Kui palju agiilsuse sisu ja olemust mõistetakse? Mida see õigupoolest personalijuhtimise kontekstis tähendab? Kas seda üldse saab personalijuhtimises rakendada?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456