Autor: Kätlin Konstabel • 4. aprill 2019

Töötamine või „töötamine”?

Eestlane on tubli tööloom, püüdlik ja kohusetundlik. Vähemalt meeldib meile endast niimoodi mõelda. Tööd peetakse tähtsaks. Ikka õhkame perele ja tuttavatele, et teha on nii palju või et töö tahab ära tappa.
Foto: Antonio Guillen Fernández, Photobox/Panthermedia

Töö koju kaasavõtmise üle kurtmine kõlab tihtipeale (mitte ülearu osavalt) varjatud eputamisena, et küll ollakse ikka pühendunud töötaja. Klassiku sõnutsi tulevat kõvasti rügades lõpuks ka armastus – ja mis saab selle vastu olla? Ometi võib tööd kõige tähtsamaks pidav mõtteviis viia selleni, et vaeva nähakse justkui kõvasti, aga tulemusi ei paista.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456