Autor: Ülle Matt • 8. mai 2019

Tule, nagu oled

Eelmisel sügisel lansseeris Swedbank uue laia kõlapinda saanud tööandja mainekampaania „Tule, nagu oledˮ.
Swedbanki personalijuht Ülle Matt
Foto: erakogu

Tööandja brändingu puhul on ettevõttes välja kujunenud arusaam, et iga paari aasta tagant teeme põhjaliku mainekampaania, mille külge seome hiljem jätkukampaaniaid. Samuti on igapäevase tööandja mainekujunduse oluline kandja sotsiaalmeedia, töötajate näitamine ning töökuulutuste mänguline ja fantaasiarikas turundus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456