Autor: Personaliuudised.ee • 15. august 2019

Vajalik vestlus vaimsest tervisest

Paljude tööandjate jaoks on endiselt raske otsustada, kuidas läheneda töötajate vaimsele tervisele.

Uuringud on näidanud, et umbes neljandikul inimestest on mingil hetkel elu jooksul vaimse tervisega probleeme. Avatud ja siiras vestlus vaimsest tervisest suurendab oluliselt teadlikkust sellest teemast. Vestlemine suurendab vaimse tervise tähtsust ja väärtust töö juures nende jaoks, kellel juba on probleeme, aga ka neile, kes kuuluvad riskirühma, ja töötajaskonnale tervikuna. Paljude tööandjate jaoks on aga ikka raske vaimse tervise teemale läheneda. Mõningatel juhtudel toob see kaasa õiguslikud meetmed ja sellist tagajärge ei soovi ju mitte keegi.

Vaimne tervis ei ole tabu

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456